Választási kampány

2022.03.31. 21:46

Mindhárom megyei körzetben felkereste a választókat Hidvéghi Balázs EP képviselő

Hidvéghi Balázs megyénkben telefonon és személyesen is a részvétel fontosságára hívta fel a helyiek figyelmét.

Kemma.hu

Hidvéghi Balázs (középen) és Czunyiné dr. Bertalan Judit egy választópolgárnál

Forrás: Facebook/Czunyiné dr. Bertalan Judit

Komárom-Esztergom megye mindhárom választási körzetében besegített Hidvéghi Balázs EP-képviselő a képviselő-jelölteknek a választópolgárok felkeresésében.

Bencsik János, a Tatai-medence országgyűlési képviselője Facebook oldalán számolt be az EP-képviselő látgatásáról. Hidvéghi Balázs önkéntesnek jelentkezett Bencsik János mellett és telefonkagylót ragadva buzdított mindenkit, hogy menjen el szavazni április 3-án. 

A 2-es számú választókerület fideszes jelöltje, Erős Gábor Facebook-posztja szerint Esztergomban is járt az EP-képviselő, ahol szintén besegített a választópolgárok felkeresésében. 
Sorsdöntő választás előtt állunk, meg kell őriznünk Magyarország békéjét és biztonságát. Minden Esztergomban és térségében élőre szükségünk van most vasárnap. Legyünk ott mindannyian.

 – tette hozzá posztjában Erős Gábor.

Hidvéghi Balázs Czunyiné dr. Bertalan Judit, a 3-as számú választókerület térség országgyűlési képviselőjének körzetében is besegített a telefonálásba, valamint személyesen is felkerestek néhány választót.

Mint az EP-képviselő posztjában írta: 

Béke és biztonság! Komárom-Esztergom megyében is ez a jelszó, ahová Czunyiné Bertalan Judit fideszes képviselő meghívására érkeztem. Személyesen és telefonon is felkerestük a támogatóinkat. Judit személyében pedig egy tapasztalt jelölttel találkozhattak, aki immáron három ciklus óta képviseli lelkiismeretesen az itt élők érdekeit a magyar Országgyűlésben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában