Kisgyerekek

2022.03.29. 09:17

Közeleg az óvodai beiratkozás - itt vannak a tatabányai részletek

Közeledik az óvodai beíratás ideje. Április 20-áig a szülőknek el kell dönteniük, hogy melyik intézménybe irányítják a gyermeküket.

Sugár Gabi

Forrás: tatabanya.hu

Bár a járványügyi szabályok enyhültek, a tatabányai önkormányzat az idén is lehetővé teszi, hogy otthonról is megismerjék az óvodák különböző helyiségeit, a csoportszobákat, fejlesztőszobákat, valamint ízelítőt kapjanak az intézmények hangulatáról, rálátásuk legyen a felszereltségükre. 

A város honlapja minden hasznos információt, letölthető dokumentumokat, az óvodákról képgalériát, illetve rövid bemutatkozó szöveget közöl. Aki további információkra kíváncsi a városban működő óvodákkal kapcsolatban, a bemutatkozó szövegek alján talál elérhetőségeket az óvodavezetőkhöz, illetve linket az intézmények közösségi oldalához. A weboldalon az óvodák felvételi körzeteiről is informálódhatnak. 

Az óvodai beíratás azokra vonatkozik, akiknek gyermeke augusztus 31-ig betölti a harmadik életévét. Szeptembertől ugyanis legalább napi négy órát kötelesek ezek a kisgyermekek óvodai nevelésben részt venni. A 2022. évi óvodai nyílt napokról is az egyes intézmények aloldalain olvashatnak bővebben.  Még több információ Tatabánya honlapján található.

Időpontok Az óvodai beiratkozások ideje: április 20-án, 8 és 18, 21-én 12 és 18, valamint 22-én 8 és 12 óra között. Előzetesen időpont-egyeztetésre is lehetőség van, az intézmény által meghatározott módon. A beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat a könnyebb ügyintézés érdekében a szülők vigyék majd magukkal. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában