Segítség

2022.02.27. 15:37

Összefogtak Tatabányánál: két kisteherautónyi adomány gyűlt össze a szőlősi benzinkúton

A vértesszőlősi benzinkútra hirdetett gyűjtési akció sikeresnek bizonyult, az adomány már úton van a magyar-ukrán határhoz.

F. M.

Mint a Kemma.hu is megosztotta, adománygyűjtő akciót szerveztek a Vértesszőlős határában levő Top-benzinkúton. Az akció sikeres volt, tudtuk meg a szervezőtől, Bertalan Diánától.

– Eszméletlen volt látni, hogy mindkét nap gyakorlatilag hárompercenként jött valaki kisebb-nagyobb adománnyal. A végére már alig győztük tárolni, de hihetetlen jó érzés volt látni ezt az összefogást! Köszönjük mindenkinek! – emelte ki a szervező.

Mint elmondta még: a gyűjtés előtt felvették a kapcsolatot olyan illetékessel, aki elmondta, hol mire van szükség. Így az adományokat Tiszabecsére viszik. Két kisteherautó telt meg az adományokkal, ezekkel még vasárnap elindultunk, hogy mihamarabb célba érjen.

– Gimesi Logistik Kft segíti a szállítást es pakolást. Jómagam a szervezést bonyolítottam, illetve fuvart is vállaltunk a férjemmel. Meg kell említenem Bekő Lilit és Pintér Melindát, akik a szervezesben es csomagolásban segítettek minket – emelte ki Bertalan Diána aki már cikkünk írásakor úton volt az egyik teherautóban Tiszabecs felé.

Hozzátette, hogy jelenleg már nem vesznek át több csomagot a kúton, amennyiben ismét megnyitják a gyűjtőpontot, ismét közzéteszik felhívásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában