Madár

2022.02.24. 09:35

Oroszlányban vallott a siker egyszerű titkáról Erdei Zsolt

A siker titkáról vallott Erdei Zsolt, becenevén “Madár” félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok a Dumakanyar című programsorozat legutóbbi állomásán, a Hamvas Béla Gimnáziumban. Az egykori sportoló beszélgetőpartnere Illyés Roland, a Forrás Rádió műsorvezetője volt.

W. Zs.

Forrás: Beküldött

Az előadásnak stílszerűen a tornaterem adott otthont, amely színültig megtelt tizenegyedikes diákokkal és végzős hallgatókkal. Kiderült, hogy Erdei Zsolt nemcsak sikereire, hanem vereségeire is egyaránt büszke. Persze – tette hozzá –  a világbajnoki aranyérem nagyon jó érzés a lelkének, hiszen Budapesten és magyar közönség előtt győzött. Mint ahogyan a szegedi profi bajnoki mérkőzés is csodálatos emlék, ahol 10 ezren egyszerre énekelték a Szállj el kismadár című dalt. Azt is elárulta, a kudarcok szemléletformáló hatása nélkül ma más ember lenne.

– A szerelmet tartom a legnagyobb sikernek – mondta Erdei Zsolt, aki szerint valakit az vezet sikerhez, ha szenvedéllyel végzi azt, és akkor mindenből ki lehet hozni a maximumot.

Jakab Jácint rendezvényszervező szerint a program célt ért, ha példamutató előadókkal beszélgetnek a fiatalok. Olyan közéleti személyekkel, vagy sportolókkal, akik sikereikkel motiválják a fiatal generációt.  Az első előadáson Csernoviczki Éva és édesapja, Csaba beszélt arról, szerintük mi a siker titka az élsportban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában