Édes alkotások

2022.02.10. 15:54

Most hazaviheted Komárom egyik kedvenc cukrászának alkotásait

Több országtorta megalkotója, Sztaracsek Ádám megválna néhány csodás cukoralkotásától.Már csak egy jelentkezőre vár.

Kemma.hu

Forrás: facebook/Sztaracsek Ádám

Elindult a Törzshely 2022 című játékunk, amelynek keretében Komárom-Esztergom megye legjobb vendéglátóhelyeit keressük. Megyénkben számos kiváló vendéglátóhely csábít arra, hogy a barátokkal eltöltsük a szabadidőnket. Bizonyára ezek közül mindenkinek megvan a saját törzshelye. Mi pedig most erre vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóinknak melyik a kedvence. Ha pedig már vendéglátás, Komárom  egyik kedvenc cukrászdájáról hoztunk egy hírt.

A komáromi Jánoska Cukrászda ismert és elismert cukrásza, Sztaracsek Ádám Facebook-posztban tette közzé: elajándékozná aranyérmes cukor díszmunkáit.  

A 2018-as Ország tortájának, a Komáromi kisleány megalkotója a Kemma.hu-nak elmondta: a cukormunkák főként az elmúlt évek tatai Farsang Kupáira készültek, emellett a „csomag” tartalmazza majdnem az összes más versenymunkáját is, amelyben karamell artisztika volt a feladat.

– Épp felújítjuk a boltot, így már nem tudom az alkotásokat hová tenni. Nem szerettem volna pakolgatni, viszont lehet, hogy valaki jobban örülne neki. Esetleg valamelyik vendéglátóipari iskola is ki tudná állítani – mondta el a mestercukrász.

Mint hozzátette: egyelőre még csak a volt iskolája került szóba, ám végül az intézmény nem tudott helyet biztosítani az alkotásoknak. Pedig Sztaracsek Ádám szerint semmi különleges tárolási mód nem szükséges, a cukrászdában is a szabad levegőn voltak a cukorszobrok.

Keressük Komárom-Esztergom megye legjobb vendéglátóhelyeit!

Nevezd be a kedvenc Törzshelyed, akár vendégként, akár tulajdonosként!

Jelölési időszak: 2022. február 1- február 14.

Milyen helyeket lehet jelölni? Minden olyan helyet, ami a szívedhez közel áll, ahol mindig szívesen látnak, és a társaság és a sztorik épp olyan színesek, mint a választék. Ráadásul te és a törzshelyed is nyerhet!

A részletekért és a jelentkezésért kattintson IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában