Jótékonysági aukció

2022.02.13. 07:42

Lélegzetelállító kékórás képekkel segítene gyerekeken az aranyszívű tatabányai fotós

Solymos Ákos hobbifotós kedvenc témája Tata. A nemrégiben jótékonysági licitre ajánlott fotóit most újakkal egészítette ki. Két beteg kisgyermek a kedvezményezett.

Kemma.hu

Forrás: Solymos Ákos fotó blog

Fotó: Solymos Akos

A tatabányai Solymos Ákos rendszeresen jótékonykodik fotóival. A fotós nemrégiben indított aukciót közösségi oldalán. Mint arról korábban beszámoltunk, a „Tata más szemmel” fotópályázaton szereplő, díjazott sorozatának képeit két kisgyermek, Anna és Levi életminőségének javítására ajánlotta fel.

Két gyerkőc, Anna és Levi, az ország két különböző részén ugyanarra vár. Egy olyan külföldi műtétre, amellyel jelentősen javulna az életminőségük. És a műtétek után is még számos kezelésre lesz szükség. Segítségeteket kérem!

- írta akkor Solymos Ákos hobbifotós, akinek lencsevégre kapott pillanatai már többször elnyerték a National Geographic „A nap képe” címét. A felajánlott fotók sorát az alkotó most lélegzetelállító, kékórában készült tatai képekkel egészítette ki, hogy azok is segíthessenek Annán és Levin, akik szerint a korábban felajánlott képeken Tata „nem jött át” eléggé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában