Műtétre várnak

2022.02.01. 14:00

Két kisgyermekért indított jótékonysági aukciót az aranyszívű tatabányai fotós

Solymos Ákos hobbifotós rengeteg képen megörökítette már Tatát és környékét. Csodálatos fotóiból most néhányat licitre ajánlott: két beteg gyermeken segít velük.

Kwmma.hu

Forrás: Solymos Ákos fotó blog

Solymos Ákos rendszeresen jótékonykodik fotóival és vesz részt szervezőként is adománygyűjtésekben. A tatabányai alkotó a napokban újabb akcióba fogott közösségi oldalán. Fotó blogján ezúttal a „Tata más szemmel” fotópályázaton szereplő, díjazott sorozatának képeit ajánlotta fel aukcióra, amellyel két kisgyermek, Anna és Levi életminőségén szeretne javítani.

Két gyerkőc, Anna és Levi, az ország két különböző részén ugyanarra vár. Egy olyan külföldi műtétre, amellyel jelentősen javulna az életminőségük. És a műtétek után is még számos kezelésre lesz szükség. Segítségeteket kérem!

- írja Solymos Ákos hobbifotós, akinek lencsevégre kapott pillanatai már többször elnyerték a National Geographic „A nap képe” címét. Az aukcióban részt vevő képekre azok alatt lehet licitálni 1000 forintos licitlépcsővel. A licit március 1-jén 20 óráig tart. A teljes bevételt a két gyermek és családjuk kapja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában