Rongálás

2022.02.21. 17:46

Egy hónapon belül másodszor verték szét a tatabányai Móra-ovi kerítését

Az óvodában januárban a régi kerítést, most hétvégén pedig a vadiújat rongálták meg ismeretlenek. Az óvoda vezetése feljelentést tett a rendőrségen.

Kemma.hu

Megrongálták az új kerítést

Forrás: Facebook/Tatabánya Megyei Jogú Város

Döbbenetes látvány fogadta a tatabányai Móra Ferenc Óvoda dolgozóit február 21-én hétfőn reggel: ismeretlenek megrongálták a futballpálya melletti kerítésszakaszt. Sajnos nem ez az első eset, hogy az iskolát valaki kipécézte magának, adta hírül a tatabányai Facebook-oldal.

Fátrai Zsuzsa intézményvezető elmondta, legutóbb januárban történt hasonló eset, akkor a focipálya hálójára rúgták rá a régi kerítés egy elemét. Akkor ismeretlen tettes ellen feljelentést tett az óvoda vezetője, a megrongált kerítés szakaszt a GAMESZ (Tatabányai Gazdasági és Műszaki Ellátó és Szolgáltató Szervezet) munkatársai kijavították, új kerítéselemeket építettek be.

Összesen hat hetet bírtak ki az új kerítéselemek, a mostani esetnél az ismeretlen személyek a hétvégén másztak be ismét az óvoda területére és megrongálták az új kerítést. Fátrai Zsuzsa újra feljelentést tesz, és arra kéri a lakosságot, legyenek figyelemmel a hétvégén is a közintézmények épségére, ha rongálást tapasztalnak, tegyenek azonnal bejelentést a rendőrségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában