Programajánló

2022.01.27. 19:58

Télűzés és malackodás: 5 megyei programot mutatunk a hétvégére

Kicsiknek való programot keresel? Szórakozást a nagyoknak? Elmélyednél a kultúrában vagy sporttal mozgatnád át a tested? Van miből válogatni.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Nagy Csaba-Vértesszőlős polgármester

Fotó: Grepaly Andras Zoltan

1. Farsangi családi délután

Farsangi szöszmötölő és jelmezes felvonulás várja a kicsiket január 29-én 15 órától a Puskin Művelődési Házba, Tatabányán. A szervezők arra buzdítanak mindenkit, hogy akik tehetik, érkezzenek jelmezben. 16 órától a Palinka Társulat Itt a farsang, áll a bál című előadása is szórakoztatja majd a résztvevőket. A részvétel a programon ingyenes.

2. Farsangi kézműves játszóház

Tatán, az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban is a farsangra hangolódhatunk a hétvégén. Január 29-én 9 órától színes álarcokat és díszes dokárciókat készíthetnek a résztvevők. A programon a 6 év feletti gyermekeknek a maszk használata kötelező. A belépés ingyenes.

3. Cincogó farsang

Izgalmas, eseménydús programra várják január 29-én a gyerekeket a Monostori erődbe. A cincogó farsangra 10 órától várják az érdeklődőket. Mese musical és Lali bohóc is szórakoztatja majd a kicsiket. A jelmezben érkezők ajándékot is kapnak. 

4. Böllérverseny Vértesszőlősön

Január 29-én igazi malackodástól lesz hangos Szőlős. Nagy Csaba polgármester közösségi oldalán hív mindenkit a hatodik alkalommal megrendezendő eseményre. Reggel 6 órától 17 óráig 10 csapat versenyez majd. Az érdeklődőket frissen készült finomságok, forralt bor, tea, hagyományos kézműves termékek várják.

5. Koncert a Zsigmond Pincében Tatán

Hangulatos estére invitálnak a szervezők január 29-én a Zsigmond Pincébe 20 órától. Az Átutazó ad koncertet. A bandától alter rock, country, és indie dalokat hallhatnak a résztvevők. A program ingyenes. Asztalt foglalni a Zsigmond Terasz & Pince Facebook-oldalán lehet üzentben vagy a 06309740792-es telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában