Szépségverseny

2022.01.23. 11:29

Jön a komárom-esztergomi Tündérszépek fotózása! Így lendülj formába a nagy napra

Hamarosan elkezdjük a Komárom-Esztergom megyei jelentkezők fotózását. Nem csak saját portfólióval lehet ám indulni, mindenkinek segítünk, aki azt szeretné.

Sz. D. K.

Forrás: Kemma.hu

Folyamatosan érkeznek be a jelentkezések a Tündérszépek országos szépségversenyre, hamarosan Komárom-Esztergom megyében pedig megkezdjük azon hölgyek fotózását is, akik azt kérték, hogy portfóliójuk és a versenyben használt képeik elkészítésében profi fotóriporter kollégáink vegyenek részt. 

Mivel ezen képek alapján válogatja majd ki a zsűri a megyei forduló szereplőit, és szintén ez alapján juttatják majd tovább a legszebbeket a regionális mezőnybe, fontos, hogy mindenki a legszebb, legelőnyösebb arcát tudja megmutatni. Segítségképpen összeszedtük, hogyan lehet formába lendülni, mielőtt a kamerák elé álltok. 

  1. Természetesen alapvetés, hogy a szép izmok és a tökéletes alak elsősorban sporttal érhető el. Érdemes tehát elkezdeni az intenzívebb mozgást, így nem csak az esetleges karácsonyi pluszkilók tüntethetők el, de például a bikinis képeken sokkal kidolgozottabb testet tudtok megmutatni.
  2. A tökéletes formához sajnos hozzátartozik a diéta is. Javasoljuk, hogy fotózás előtt mindenki kerülje a cukros, illetve a szénhidrátban bővelkedő fogásokat. Emellett fontos a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele is, hiszen ez hidratálja a bőrt és persze méregtelenít is.
  3. Ha már a bőrnél tartunk: egy szépségverseny előtt arra is érdemes odafigyelni. A pattanásokat, bőrhibákat egyszerűbb megelőzni, mint sminkkel takarni, így ajánlott az arcradírt időben elkezdeni használni, és akár egy kozmetikai kezelést is beiktatni.
  4. Mivel bikinis képek is készülnek, akár egész testes radírozás is hasznos lehet fotózás előtt, így a bőr fényesebb, élénkebb színű lesz.

Látható tehát, hogy csupán néhány apróságra van szükség a sikerhez. 

+1 És most jöjjön még egy jó tanács:

Minél előbb töltsétek ki a jelentkezési lapot a tunderszepek.hu oldalon, hiszen a megyei fordulóba már zajlik a válogatás, és csak 30 hölgy kap lehetőséget arra, hogy bemutatkozhasson a versenyben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában