Halálos baleset

2022.01.27. 14:13

Életveszélyes útszakaszon akart átmenni az idős asszony, akit elgázoltak Nagysápnál

A gázoló azonnal segítséget hívott, próbálta újraéleszteni a nőt, majd a mentősök is ezt tették, de sikertelenül. A gázolás helyszíne egyébként is veszélyes a helyiek szerint.

Kemma.hu

Forrás: TV2

Mint megírtuk, halálra gázoltak egy 70 éves asszonyt az 1119-esen Nagysápnál január 26-án szerdán. A TV2 Tényeknek a nő egy ismerőse nyilatkozott, aki elmondta: az idősotthon lakója volt az asszony, gyakran ment vásárolni busszal. Az idősotthonból az átellenben levő buszmegállóba igyekezett azon a végzetes reggelen is. Épp átkelt a zebra nélküli úton, amikor egy Tát felé közlekedő autós elütötte.

Az autós azonnal megállt, és hívta a 112-es segélyhívót, majd a diszpécser  utasításai szerint elkezdte az asszony újraélesztését a mentő kiérkezéséig. A mentősök folytatták az újraélesztést, ám hiába: a nő a helyszínen életét vesztette.

Az említett útszakasz egyébként különösen veszélyes, mivel amellett, hogy nincs zebra, még a járművek is rendszeresen száguldoznak egy helyi férfi szerint. 

– Az  autósok és a motorosok is gyorsan mennek ezen a szakaszon, pedig előtte is, utána is ki van téve a 60-as tábla – mondta a Tényeknek a férfi. Ráadásul a buszmegálló mindkét irányból egy kanyar után és emelkedő tetején van, így gyakorlatilag előre beláthatatlan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában