Ingatlan

2022.01.22. 15:35

A hét ingatlana: 210 millióért eladó Esztergom legjobb panorámájú panziója

Esztergomban vált eladóvá ez a pazar panoráma. És persze a hozzá tartozó, jelenleg is működő panzió. Figyelem, 11 légkondicionált szoba keresi új gazdáját 2 percre a Bazilikától.

Kemma.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

210 millió forintért kínálják megvételre Esztergom egyik legjobb teraszával rendelkező helyét, a Ria Panziót. A kiváló helyszín és a tulajdonosok lelkiismeretes munkája miatt úgy tűnik, stabil bevételre számíthat az új befektető. De persze mi családi fészeknek is el tudjuk képzelni a helyszínt. Sőt, akár Esztergom egy új művészeti-közösségi központjának is. És ön?

“ELADÓ 20 ÉVE NYÍLT, JÓL BEJÁRATOTT, JELENLEG IS MŰKÖDŐ PANZIÓ ESZTERGOMBAN, A BAZILIKA SZOMSZÉDSÁGÁBAN. A tulajdonosok lelkiismeretesen, nagy gondossággal, odafigyeléssel üzemeltetik jelenleg is a családias panziót. Rendszeresen karban tartják az épületet , illetve a szobákat.

A panzió 11 légkondicionált , tv-s szobával rendelkezik, a hozzá tartozó kiszolgáló helységekkel ( étkező, raktár, mosókonyha, hidegkonyha, egy nagy pince, belső parkoló.) A pince jelenleg kondi teremként üzemel a vendégek részére , ami átalakítással további bővítési lehetőséget nyújt az új tulajdonosnak. Szomszédságában található Esztergom egyik országos hírű étterme, a Csülök Csárda. Bazilika 2 perc sétával elérhető, a város központ szintén hasonló távolságra fekszik.  [...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán itt és itt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában