Nyomtalanul

2021.12.22. 16:13

Várgesztesnél tűnt el Totó, a család 500 ezer forintot fizetne a megtalálónak

A francia bulldog eltűnése felrobbantotta az internetet. Számtalan megosztással segítő mellett a Vérteserdő Zrt. is keresi. Három gyermek várja haza a kutyafiút.

Kemma.hu

Forrás: beküldött

December 16-án kora délután a Várgesztesi Villapark környékén sétált francia bulldogukkal a Rémai család. Totó, a másfél éves kutyafiú hámot viselt és pórázon volt, ám az erdőben egyszer csak észrevett valamit, kitépte magát a szerető gazdik kezéből és valami után elszaladt. A család azonnal a nyomába eredt, este 10-ig keresték őt mindenütt zseblámpákkal felszerelkezve, ám sem az aznapi, sem a másnapi, de még a hétvégi keresés sem hozott eredményt.

Totót nagyon várja haza a család, köztük három szomorú gyermek, akik nagyon bizakodnak abban, hogy a bulldogfiú hazakerül és a család vele kiteljesedve töltheti az ünnepeket. Mint mondják, Totó hihetetlenül okos kutya.

 – Persze megvan a saját akarata, és amolyan „majd én eldöntöm, meg akarom-e csinálni amit kérsz tőlem” nézése van, de hamar megtanul mindent. Nagyon várjuk őt haza – mondja Rémainé Drelicska Éva, az édesanya.

A család 500 ezer forinttal jutalmazná a megtalálót (Forrás: beküldött)

– Iszonyúan hozzánk nőtt, ő tényleg a negyedik gyerekünk. A lakásban szétnézve néha olyan érzése van az embernek, mintha egy bölcsissel élne együtt, hiszen játékok hevernek szanaszét. Totó nagyon szeret labdázni is – meséli Éva. A francia bulldog 2020 tavaszán került hozzájuk, egy hirdetésben látták meg, és azonnal beleszerettek.

– A hirdetést feladó hölgy sajnos nem tudta megtartani őt kisgyermeke melltett, sírva búcsúzott  tőle. A Covid időszakában ő lett a pozitívum az életünkben. Mivel a férjemmel mindketten home officeban dolgozunk a járvány kitörése óta, és a gyerekek is többször itthon ragadtak az online tanítás miatt, ezért is mertük bevállalni: mi lettünk az új családja, körülvettük szeretettel – emlékszik vissza a gazdi.

A Rémai család a Villaparkban lakik, és mivel ott nincs kerítés, Totó napközben mindig bent volt velük a lakásban, de természetesen többször kimentek vele a kertbe vagy rövidebb körökre a villapark területére. Munkaidő után pedig nagy sétákat tettek együtt az erdőben, a csodálatos környezetben jó levegőn, ahol csend és nyugalom veszi körül az embert.

Egy ilyen séta alkalmával veszett nyoma Totónak, a barátságos bézs-fekete bulldogfiúnak a villapark feletti erdőterületen. Totó chipelve van, eltűnésekor neonsárga hámot és pórázt is viselt.

Forrás: beküldött

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában