Gála

2021.12.13. 20:00

Teltház előtt mentette meg a karácsonyt a tatabányai Show Formációs Tánc Egyesület

Tavaly az egyesület a járvány miatt nem tudta megszervezni a gálaműsort, így a szereplők az idei produkcióra a szokásosnál is nagyobb izgalommal készültek.

Sugár Gabriella

Forrás: 24 Óra/ Z. I.

Fotó: Z. I.

Igazán látványosra sikerült a Népház Show Formációs Tánc Egyesület karácsonyi gálaműsora vasárnap a Jászai Mari Színház, Népházban. A Mentsük meg a karácsonyt! című produkcióra a szereplők a szokásosnál is nagyobb izgalommal készültek. 

A darabban a télapó egyik hatalmas problémáját táncolták el a szereplők: a rénszarvasok vezetőjét elcsábította Grincs, aki gyűlöli a karácsonyt, ezért szeretné meghiúsítani mások boldogságát is. Télapó és a manók mindent megtesznek, hogy visszahódítsák Rudolfot, hiszen az ajándékokat el szeretnék juttatni a gyerekekhez. 

A történetet lendületes karácsonyi dallamokra gyönyörű ruhákba öltözött szereplők táncolták. A legfiatalabb négy, a legidősebb huszonéves ifjú hölgyként villogtatta meg tehetségét.  A siker nem maradt el.

Tavaly az egyesület a járvány miatt nem tudta megszervezni a gálaműsort. Ezért az idén hatalmas energiát fektettek abba, hogy a járványügyi helyzet nehézségei ellenére megvalósulhasson a nagyívű produkció. Ötször töltik meg a színháztermet a változó szereposztással bemutatott előadásokon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában