Jótékonyság

2021.12.25. 10:44

Negyedmillió forintot buliztak össze a monoszkóposok a tatai mentőknek

Kemma.hu

Forrás: Monoszkóp Kultúrbisztró/Facebook

A SugarDaddiz és az Apuzárási zenekarokkal szervezett még Mikuláshoz kapcsolódva jótékonysági bulit a Monoszkóp, amelyen nem kevesebb, mint 257 ezer forint gyűlt össze az önkéntes felajánlásokból. Az ebből vásárolt adományz karácsonykor adták át a Tatai Mentőállomás részére.

Mint arról a tatai romkocsma hírt adott, a tulajdonosa, Varga Tamás, valamint Schvanner Márk, a SugarDaddiz dobosa Kvittung Dániel állomásvezetőnek adta át az adományokat Mint kiemelték, nagyon hálásak a törzsvendégeiknek, hogy ezúttal is bőkezűen tömték meg az adománygyűjtő perselyeket. 

A kultúrbisztrónak nem ez volt az első ilyen akciója, vásároltak már be a két zenekarral és felajánlásokból a Tappancs Állatotthonnak, de az SMA-s Ábrisnak is gyűjtöttek már. 

A SugarDaddiznek egyébként idén nyáron jelent meg új klipje, amely tele van ki-kikacsintásokkal a tataiaknak, nem csoda, hogy a címe is az lett, Tatás:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában