Készülődés

2021.12.24. 08:04

Bájos mézeskalácsfalut sütött a hatéves dadi kislány

A hatéves dadi kislány, Kerner Lilien mézeskalácsba álmodta és meg is valósította kis faluját.

Kemma.hu

Kerner Lilien és anyukája egy hétig készítette Dad mézeskalácsmását

Forrás: Beküldött

Fotós: Hoppauer Ilona

Ilona Huppauer különleges történetet és fotókat osztott meg ünnepi felhívásunkra, amelyben azt kértük olvasóinktól, hogy mutassák meg, ők maguk, közösségeik, településeik milyen dekorációval, kezdeményezésekkel készülnek a karácsonyra. A különleges, kisbéri fénytrabantot már bemutattuk, most pedig a hatéves Lilien nem mindennapi ötlete kap helyet portálunkon.

Mindemellett továbbra is várjuk olvasóink fotóit, beszámolóit, amelyekben megmutatják a feldíszített főtereket, otthoni díszeiket, fényárba öltözött utcákat, valamint azokat a képeket is, ahol a helyiek, vagy a dekoráció elkészítésében segítő emberek, ünneplő gyerekek, műsort adó kórusok, adventi ablakot díszítő családok szerepelnek a képeken. Szintén örömmel fogadtuk a képekhez kapcsolódó történeteket, néhány sort a dekoráció vagy a műsor létrejöttéről. 

Ilona szerényen írta, hogy mézeskalácsaik ugyan nem az egész falu díszei, és nem is a legtökéletesebbek, mégis számukra ezek a legszebbek. Ugyanis egy hétig készítették azokat nagy-nagy izgalommal a kislányával.

Lilien tervei alapján, egy hétig készült a mézeskalácsfalu
Forrás: Hoppauer Ilona / Beküldött

− A kislányom álmodta meg és a mi kis falunkról szól. Itt a falukarácsonyon Dottó is volt, ezért kellet szerepelnie a vonatnak is − árulta el olvasónk, aki egyben kellemes ünnepeket is kívánt mindenkinek Kerner Lilien, a szülők és a testvére nevében egyaránt. 

A városok, falvak, otthonaik karácsonyi dekorációit bemutató fotókat még beküldhetik a [email protected] e-mail-címre legkésőbb december 25-ig. Kérjük, hogy lehetőség szerint jó minőségű, éles, nem homályos fotókat küldjenek, írják oda azt is, melyik településen készült a fotó, a levél tárgyába pedig írják be: „karácsony 2021”. A megfelelő minőségű fotók a Kemma.hu-n és a 24 Órában megjelennek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában