Szívmelengető

2021.12.15. 14:00

Az esztergomi Suzuki adományozással és cipősdoboz kampánnyal ünnepli a karácsonyt

Az esztergomi székhelyű Magyar Suzuki Zrt. az idei karácsonyt rendhagyó módon tette emlékezetessé két helyi intézmény számára. A gyártóvállalat ugyanis idén úgy döntött, hogy a partnerei megajándékozására szánt összeget regionális szervezeteknek ajánlja fel.

Mórocz Károly

Dr. Urbán László, Radnóti Erika, az Angyalkert Óvoda vezetője és Bonnár-Csonka Zsuzsanna a plüssmackókkal

Forrás: Beküldött

Fotó: Fényes Gábor

Atsumi Masato, a vállalat vezérigazgatója személyesen adta át az adományt jelképező mézeskalácsokat az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak valamint az esztergomi Sérült Gyermekekért és Fiatal Felnőttekért Alapítványon keresztül a Szent Rita Fogyatékosok Otthona számára a napokban. A suzukis munkatársak és márkakereskedések emellett csatlakoztak a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi „Cipősdoboz” kampányához is. A felsoroltakon kívül az esztergomi óvodásokat is ünnepi meglepetés várja. 

Az esztergomi gyártóvállalat ebben az évben úgy döntött, hogy a partnerei megajándékozására szánt összeget két olyan regionális intézmény számára ajánlja fel, amelyek egész évben áldozatos munkát végeznek a betegek és fogyatékkal élők ápolásában, gondozásában és ahol a járványhelyzet alatt még nagyobb szükség van minden támogatásra. Az esztergomi Vaszary Kolos Kórház gyermekambulanciájának felújítását és a belgyógyászati osztály működését ezúttal 4,6 millió forinttal segíti az autógyártó. A Sérült Gyermekekért és Fiatal Felnőttekért Alapítvány – amely a Szent Rita Fogyatékosok Otthonát támogatja – a vállalat által felajánlott 2,3 millió forintból egy speciális, fogyatékkal élők számára alkalmas játszóteret alakít majd ki. 

A Magyar Suzuki emellett az idei évben is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi „Cipősdoboz” kampányához. Örvendetes, hogy ezúttal 22 márkakereskedés is részt vett az akcióban. A suzukisok és partnereik közel 400 ajándékcsomagot gyűjtöttek a rászoruló gyermekeknek. A gyártó és partnerei által gondosan összekészített, becsomagolt és felcímkézett cipősdobozokat eljuttatták a program gyűjtőpontjaira, hogy azok a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntesi hálózatán keresztül még az ünnepek előtt célba érhessenek. Az ajándékdobozok rászoruló családokhoz kerülnek. 

Az esztergomi autógyártó a helyi óvodások ünnepét is szebbé teszi. A cég 200 suzukis plüssmackót ajándékozott karácsonyra a kicsiknek, amelyek közül néhányat dr. Urbán László vezérigazgató-helyettes és Bonnár-Csonka Zsuzsanna kommunikációs vezető adott át. A felajánlás az Angyalkert Óvoda közreműködésével jutott el a helyi intézményekbe. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában