Társadalmi felelősségvállalás

2021.12.28. 18:55

Adományokat gyűjtöttek rászorulóknak a tatabányai Bridgestone dolgozói

A vállalat karácsonyi adománygyűjtést szervezett dolgozói körében, hogy támogassa a tatabányai hátrányos helyzetű családokat.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

A Bridgestone Tatabánya Kft. karácsonyi adománygyűjtést szervezett dolgozói körében, hogy támogassa a tatabányai hátrányos helyzetű családokat. A vállalat célja, hogy minél több rászoruló gyereknek és felnőttnek szerezzen örömet – ezzel is segítve, hogy a nehéz körülmények között élőknek is boldogan teljenek az ünnepek.

2021-ben, megőrizve a hagyományt, ismét a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítette a vállalatot abban, hogy a felajánlott 100 csomag a lehető legjobb helyre kerüljön. Az ajándékkosárba tartós élelmiszerek, jó állapotú játékok kerültek, amelyek biztosan örömet csalnak a kicsik arcára.

Forrás: beküldött

A hideg idő beköszöntével meleg ruhákat és cipőket, valamint az online oktatáshoz elektronikus eszközöket is gyűjtöttek a munkatársak, hogy ne maradjon le egyik gyermek sem az iskolai tanulmányaiban. Az adományok a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével jutottak el a rászoruló családokhoz, egyedül maradt idősekhez, fogyatékkal élőkhöz, sokgyermekes családokhoz és hajléktalan emberekhez. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában