Fejlesztés

2021.12.04. 11:00

A T-Szol Zrt. lebontott egy hőközpontot és 9 új parkolót épített a helyére

Dózsakertben bővült az egyik parkoló, miután a T-Szol Zrt. új hőközpontokat hozott létre ezen a részen és a régi épületet lebontották.

Kemma.hu

Forrás: T-Szol Zrt.

Dózsakertben kilenc új parkolót épített ki a T-Szol Zrt egy használaton kívül helyezett hőközpont épületének helyén, miután 10 új önálló hőközpontot – olvasható a T-Szol weboldalán.

A T-Szol Zrt. munkatársai első körben, hogy a projekt létrejöhessen 10 darab önálló hőközpontot létesítettetek az érintett távhő felhasználók számára, energiahatékonysági fejlesztés keretében. Ezután a Dózsakert 61-es számú lakóépület mögötti kihelyezett hőközpontról leválasztották az ellátott 10 lakóépületet, hogy új önálló hőközpontok lássák el ezen épületekben a távhőszolgáltatást. Ezzel a 70-es években létesített Dózsakert 61. mögötti kihelyezett hőközpont funkciója teljesen megszűnt. Majd az egykori tulajdonos, vagyis Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata a T-Szol Zrt. kérésére engedélyezte az épület bontását engedélyezte. A bontási munkálatok 2021. szeptember elején elkezdődtek.

Az ingatlan által elfoglalt terület helyén ennek köszönhetően ma már kilenc új parkoló segíti a város lakóinak parkolását – olvasható a közleményben.

Fotó: T-Szol Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában