szerelem

2021.11.25. 07:14

Romantikus lánykérés az Agorában: Tündérszépünk kezét a színpadon kérték meg (videó)

Méhész Bernadett, 2020-as Tündérszépünk kezét filmbe illő romantikus módon kérte meg a szerelme. A Kemma.hu is ott volt a romantikus pillanatban.

Sz. A.

Méhész Bernadett, 2020-as Tündérszépünk kezét filmbe illő romantikus módon kérte meg a szerelme. A Kemma.hu is ott volt a romantikus pillanatban.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Különleges és romantikus pillanatoknak lehettek tanúi A Vértes Agorája vendégei csütörtök este, ugyanis egy romantikus, filmbe illő lánykérés történt a színpadon. Ahogy mások, úgy 2020-as Tündérszépünk, Méhész Bernadett se tudta még, mi vár rá, amikor belépett, majd leült a nézőtéren. Azt hitte, egy előadásra érkezik, végül azonban ő maga lett az este főszereplője: a teli színházterem előtt kérte meg ugyanis párja a kezét. Az első meglepetés akkor érte a fiatal szépséget, amikor Vujity Tvrtko a színpadra szólította. Aztán szerettei is a színpadra léptek, majd a vásznon egyszer csak szerelme, Sabján Bence jelent és szólalt meg.

Az egész színházterem végighallgatta, ahogy Bence arról beszél:

az őszinte boldogságot az adja, amikor olyan társ van melletted, akinek nem számítanak a hibáid, hanem mindig szívvel-lélekkel melletted áll, ő pedig a világ legszerencsésebb embere, mert mellette egy ilyen társ, egy ilyen nő van.

Néhány pillanattal később pedig már ott is térdelt Bernadett előtt Bence. Amikor pedig megkérdezte tőle, hogy hozzámegy-e feleségül, már csak annyit tudott mondani meghatottan, örömkönnyekkel a szemében, hogy igen.

Hamarosan bővebben is beszámolunk a lánykérésről, valamint annak történetéről, addig is egy kis videóban mutatjuk Bernadett és Bence nagy napjának romantikus pillanatait:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában