koronavírus

2021.11.30. 18:25

Óriási sikere volt az oltási akcióhétnek a megyében: ennyi embert oltottak be

Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő konkrét számadatot közölt arról közösségi oldalán, hogy hány embert oltottak be az akcióhét keretében megyénkben.

Kemma.hu

Budapest, 2021. október 19. Beoltanak egy nõt a német-amerikai fejlesztésû Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyaggal, a Comirnaty-vakcinával a fõvárosi Honvédkórházban kialakított oltóponton 2021. október 19-én. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Az oltási akcióhét sikerességét látva a kormány egy héttel, december 5-ig meghosszabbította a kampányt, így a kijelölt oltópontokon reggel 7 órától este 7 óráig továbbra is regisztráció és időpontfoglalás nélkül kérhetjük a járvány elleni védőoltást. Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő közösségi oldalán számolt be arról, hogy megyénkben is nagy siker aratott az akcióhét.

Komárom-Esztergom megyében az első akcióhét keretében összesen 24 ezer 279-en oltakoztak. Az első oltást 2802-en, a másodikat 510-en, a harmadikat 20 ezer 967-en vették fel az oltópontokon.

Megyénkben a héten Kisbéren a Batthyány Kázmér Szakkórház, Komáromban a Selye János Kórház, az Oroszlányi Ápolási és Szakorvosi Intézet, Tatán a Szent Borbála Kórház Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet, illetve Tatabányán a Szent Borbála Kórház oltópontjain továbbra is várják az oltakozókat a meghosszabbított akcióhét keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában