Elismerés

2021.11.11. 11:00

Most már papírja is van róla a tardosi sulinak, hogy boldog iskola

A tardosi Fekete Lajos Általános Iskola elnyerte a Boldogiskola címet, melynek felétele a diákok fejlődésének, problémakezelésének elősegítése volt.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Pressmaster

A tardosi Fekete Lajos Tagintézmény a Boldogságóra program pályázatának keretén belül nyerte el a Boldogiskola címet, ezzel csatlakozott a megye többi boldog iskolájához. A pályázat feltétele volt, hogy az osztályfőnökök osztályfőnöki órán havonta több olyan programot dolgoznak fel, melyek segítik a gyermekeket a hétköznapi élet több problémájának feldolgozásában, illetve segítik a tanulók önismeretének fejlődését. A boldogságórák célja hogy vezérfonalat adjon az iskolásoknak, hogy könnyebben nézzenek szembe a kihívásokkal. Legyenek képesek megbirkózni a problémákkal, valamint hogy lehetőséget adjon a testi-lelki egészség megtartásához szükséges tényezők tanulmányozására és tudatosítására – olvasható " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Tardos Közösség Facebook oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában