Közösség

2021.11.26. 17:30

Megújult a nyergesújfalui mentőállomás, most azokért fogtak össze, akik ott vannak, ha baj van

Megújult a nyergesújfalui mentőállomás. Az épületet nemrégiben dr. Völner Pál is megtekintette. Közreműködésével jöhetett lére a felújítás.

W. P.

Forrás: Völner Pál/Facebook

A térség országgyűlési képviselője, dr. Völner Pál kezdeményezésére helyi vállalkozások közreműködésével sikerült felújítani a nyergesújfalui mentőállomást. Az ott dolgozók immáron a kor igényeinek megfelelő körülmények között végezhetik a munkájukat.

A politikus a korszerűsített épületben tett látogatása kapcsán a közösségi oldalán mesélte el a felújítás előzményeit. Mint írta, korábban egyeztetett a helyi építőipari cégekkel arról, miként lehetne segíteni a mentősöknek. Az összefogáshoz egy esztergomi vállalkozó is csatlakozott, az együttműködés pedig igen sikeresnek bizonyult, az eredményt az utcán elhaladók is láthatják.

A munkálatokban részt vevő szakemberek mentősök felé érzett hálájuk jeléül többek között lefestették az épület homlokzatát, újramázolták a helyiségeket, a külső, illetve belső nyílászárókat is. Felújították a vizes­blokkokat, a gépészeti vezetékeket, kicserélték a konyhabútort, a bojlert, a szanitereket, a lámpákat és a radiátorokat is. A felújított mentőállomást Mihelik Magdolna polgármesterrel tekintette meg dr. Völner Pál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában