elismerések

2021.11.11. 20:00

Államtitkár tüntette ki a járvány elleni küzdelem megyei élharcosait Tatabányán

Komárom-Esztergom Megye Védelméért díjat vehettek át huszonketten Tatabányán. Az elismeréseket a járvány elleni közdelem megyei élharcosai kapták.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatalban tett látogatást Dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára. A szakmai egyeztetés és értekezlet mellett a Megyei Védelmi Bizottság ülésén is részt vett. Ezen a szűk körű, de kivételesen ünnepélyes alkalmon az Országos Oltási Munkacsoport vezetőjeként elismeréseket adott át Dr. Uzsák Katalin helyettes államtitkárral és Dr. Kancz Csaba kormánymegbízottal.

Fotó: Beküldött

Huszonkét fő részesült „Komárom-Esztergom Megye Védelméért” díjban, megköszönve ezzel orvosoknak, gyógyszerészeknek, védelmi szerveknél dolgozóknak, háttér munkát végzőknek azt a hatalmas erőfeszítést, amellyel szűkebb hazánkban a világjárvány megfékezése érdekében tettek és tesznek nap, mint nap.

Fotó: Beküldött

– Ez a díj nem csak nekik szól, hanem a mögöttük álló intézményeknek, szervezeteknek is – mondta az államtitkár. Csak együtt, összefogva érhetünk el sikert, bármely területen kell helyt állni: rendelőben, mentőautóban, informatikusként, vakcinát vivő sofőrként, vagy betegágy mellett, mindenhol köszönet illeti a védekezésben feladatot ellátókat, egymást segítve dolgozókat. Kívánom, hogy mindannyian jó egészségben és sikerrel működjünk együtt a jövőbeli teendőkben is – zárta gondolatait Dr. György István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában