időjárás

2021.11.16. 18:30

A megyei védelmi bizottság felkészült a télre

A rendkívüli téli időjárás okozta veszélyhelyzetekre történő felkészülés kapcsán tartottak közös tájékoztatót a megyei védelmi igazgatásban közreműködő szervezetek a megyei kormányhivatal épületében.

P. J.

A szervezetek megtették a szükséges intézkedéseket

Forrás: beküldött

A november 12-i pénteki szakmai fórumon többek között részt vett Barabás Zsolt, a Magyar Közút Zrt. megyei igazgatóságának vezetője, Farkas Gábor megyei rendőr-főkapitány, Szunyog Zoltán, a katasztrófavédelmi igazgatóság megyei vezetője, valamint Lőrincz Gábor dandártábornok a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár parancsnoka, illetve a megyei védelmi bizottság, élén dr. Kancz Csaba kormánymegbízottal.

A szervezetek megtették a szükséges intézkedéseket (Fotó: beküldött)

A tájékoztatón elhangzott, hogy a lakosság is sokat tehet kritikus időjárási helyzetben a megelőzés érdekében. Egyebek mellett azzal, hogy hóban, fagyban óvatosan és körültekintően közlekednek. A járművek tulajdonosai pedig felkészítik gépjárműveiket a téli használatra, közlekedésre, továbbá indulás előtt tájékozódnak az útviszonyokról. A tanácskozáson az is kiderült, hogy minden érintett szervezet időben megtette a szükséges intézkedéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában