mi történt?

2021.10.27. 07:00

Váratlan fordulat a behajtani tilos tábla mögé rejtett tatabányai parkolóban

Meglepő fordulatot vett a parkoló ügye Tatabányán, a Záray Márta Pihenőpark szomszédságában.

Szász Dalma Kitti

Ahogy arra olvasóink felhívták a figyelmet, befejeződött ugyan a Herman Ottó Általános Iskola melletti, több tucat férőhelyes, zúzott köves új parkoló kialakítása, de sokan mégsem mertek a területen parkolni egy KRESZ-tábla miatt, ami csak mentőknek engedélyezi a behajtást. Mostanra megoldódott a probléma: fekete szemeteszsák került a táblára. De nem a behajtani tilos, hanem a parkolót jelző táblát takarták el, így lényegében megszűnt a parkolási lehetőség a területen.

A parkolást jelző tábla, még fekete zsákba bugyolálva (Fotó: Sz. A. / Kemma.hu)

Ahogy megírtuk: úgy tűnik, hogy ez a parkoló el van átkozva, hiszen egy éve elkezdték a munkálatokat, ám a tervezett tavaly novemberi befejezés helyett leálltak a munkagépek. Kiderült, hogy még nem is volt építési engedély, úgy kezdtek neki a kivitelezésnek. Később nagy volt az öröme azoknak, akik az orvosi rendelőbe, az edzőterembe érkeztek, hiszen a mintegy ezer négyzetméteres területnek köszönhetően elvileg könnyebben találnának parkolóhelyet. Ám ezt eddig a jelzőtáblák nem tették lehetővé, most pedig lényegében megszűnt a parkoló. Hogy ez sokaknak nem tetszik, arra utaló jel, hogy valakik máris lebontották a takarást a parkolást engedélyező tábláról.

És ugyanaz a tábla kedden délután. Eddigre már leszaggatták róla a zsákot (Fotó: Z. I. / 24 Óra)
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában