országjárás

2021.10.16. 08:54

Van mit megvédeni a 2022-es választáson Esztergomban és környékén is

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője és Völner Pál, a Fidesz országgyűlési képviselője tartott közös sajtótájékoztatót október 15-én Esztergomban.

P. O. Z.

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője és Völner Pál, a Fidesz országgyűlési képviselője tartott közös sajtótájékoztatót október 15-én Esztergomban.

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

A sajtótájékoztatónak apropót adó fórum előtt Völner Pál arról beszélt, hogy azért hívta meg parlamenti kollégáját, hogy felelevenítsék a 2002 és 2010 közötti baloldali kormányzás sötét oldalát, illetve bemutassák, hogy 2010 óta milyen töretlen a fejlődés. A körzet fideszes képviselő hozzátette: „Azt hiszem mindannyiunknak szüksége van erre az emlékeztetésre,

mert a baloldalon ugyanúgy hazudnak reggel, délben és este, arról, hogy mit tettek, is tudnia kell az embereknek, hogy mi a valóság és hogy mi az, ami veszélybe kerülhet”.

Nacsa Lőrinc a tájékoztatón elsőként kiemelte, hogy a Fidesz-KDNP országjárása keretében tartanak fórumot Völner Pállal Esztergomban. A keresztény-demokrata képviselő elárulta, hogy a rendezvényen a múltról és a jelenről is beszélnek. Nacsa Lőrinc hozzátette: „Az esztergomiak is emlékeznek rá, hogy Gyurcsány Ferenc elvette a tizenharmadik havi nyugdíjat, több százezer ember került munkanélküliségbe, a családtámogatásokat, az otthonteremtési programokat megszüntették, és mi nem szeretnénk, ha visszajönne ez a világ.”

Mint elhnagzott, van mit elveszíteni és van mit megvédeni (Fotó: P. O. Z. / 24 Óra)

A képviselő hangsúlyozta: „Gyurcsány Ferenc itt kopogtat a hatalom ajtaján, megint a hatalmat szeretné magához ragadni és ezeket az intézkedéseket hozná sorra, hiszen a baloldal programjában már most adóemelés, a családtámogatások szűkítése, a rezsicsökkentés eltörlése és a bevándorlók beengedése szerepel, mi pedig nem szeretnénk, hogy ez a világ visszajöjjön.” Mint hozzátette, ezért is indították útjára korábban a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony!-petíciót, ezért is beszélgetnek az emberekkel a 2010 előtti világról, hogy a 2022-es választásokon „van mit megvédenünk és van mit elveszítenünk”.

Völner Pál és Nacsa Lőrinc a Szent Adalbert Központban tartott fórum előtt adott rövid sajtótájékoztatót (Fotó: P. O. Z. / 24 Óra)

A KDNP-s politikus azzal zárta a tájékoztatót, hogy továbbra is arra fogják kérni az embereket, hogy írja alá a Stop Gyurcsány-petíciót az, aki még nem tette meg, és beszélgessenek közösen arról, hogy milyen volt az a világ, amit nem szeretnének vissza. A képviselő hozzátette, hogy a fórumon ugyancsak téma lesz, hogy milyen az a fejlődés, amit Esztergomban és környékén is, minden ember a saját bőrén érezhet 2010 óta: az utak, az iskolák, a közösségek fejlődésén, a beruházások és a munkahelyek teremtésén keresztül, hiszen nagyon fontos az út, „amin elindultunk, nem szeretnénk, ha vissza kellene fordulnunk”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában