halálos baleset

2021.10.27. 19:40

Kétéves kislánya várta haza az M1-esen halálra gázolt közutas apukát

Több időt akart a családjával tölteni, ezért kezdett el a Közútnál dolgozni az a férfi, akit kedden munka közben gázoltak halálra az M1-esen Lébénynél.

Kemma.hu

Forrás: kisalfold.hu

Fotó: Szabi Car Autómentés

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos baleset történt az M1-esen október 26-án reggel, amikor a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkaterületébe csapódott egy autó. A munkagép alá beszorult egy 45 éves közutas dolgozó, aki a helyszínen életét vesztette. A másik két kollégáját súlyos sérüléseket szenvedett.

A férfi korábban kamionosként dolgozott, párjával régóta szerettek volna gyereket, ezért nagyon boldogok voltak, amikor a kislányuk végre megszületett. A kétéves kicsinek azonban most apa nélkül kell felnőnie. A 45 éves férfi Ásványrárón élt családjával, az egész falu gyászolja, hangzott el a Tények riportjában, amelyben megszólaltak, akik ismerték a férfit.

– Először azt hittem a kislányukkal van baj. Sokkot kaptam – nyilatkozott az egyik szomszédja. – Nemrég váltott munkahelyet, mert itt a kislány. Reggel elindult dolgozni, este nem jött haza – mondta megtörten a nő.

– Jó gyerek volt, Istenem... – tette hozzá egy helyi férfi. A családot a környéken mindenki szerette, most az egész falu gyászolja az elhunyt családapát.

Pécsi Norbert Sándor, Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője kiemelte, hogy az egész céget megrázta kollégájuk elvesztése. Hozzátette, hogy azon dolgoznak, hogy minden segítséget megadjanak szakembereiknek, így például pszichológus segít feldolgozni nekik a tragédiát.

– Eddig 20 kollégát veszítettünk el hasonló körülmények közt. Kérjük az autósokat, hogy ha hasonló unkaterülethez érkeznek, vegyék komolyan a kihelyezett jelzéseket, korlátozásokat, azok nem véletlenül vannak kint... – hívta fel a figyelmet Pécsi Norbert Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában