baleset

2021.10.14. 10:52

Kamion és kisteherautó ütközött az M1-esen: sérültek is vannak

Újabb baleset történt az M1-es autópályán, ahol reggel már kamionok is összeütköztek. A rendőrök, mentők, tűzoltók is a helyszínen vannak.

Kemma.hu

Az Országos Mentőszolgálat saját halottjának tekinti az elhunyt mentőgépkocsivezetőt, akit majd' egy hónapja ért súlyos baleset.

Forrás: OMSZ

Az Útinform tájékoztatása szerint újabb baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán. A 23-as kilométerszelvényben egy kamion kisteherautóval ütközött össze. A külső sávot lezárták, a forgalom egy sávon halad. A torlódás közel háromnegyed 11-kor már mintegy 4 kilométeres volt.

A Pest megyei katasztrófavédők arról számoltak be, hogy Páty térségében történt a baleset, amelyhez az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Ők áramtalanítják a járműveket, de a mentők is a helyszínen vannak. A rendőrség arról ír, hogy ketten is megsérültek a balesetben, amelynek okait egyelőre nem sikerült tisztázni. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt torlódásra kell számítani, a forgalom rendőri irányítás mellett egy sávon lassan halad.

A nap folyamán korábban is történt baleset az M1-esen: kamionok ütköztek a 26 kilométerszelvényben Pest felé, és szintén a főváros felé egy személyautó is felborult Budaörs közelében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában