Helyi közélet

2021.10.30. 16:40

A hét ingatlana: ha csak a vadonatúj felel meg, ez a tatabányai luxuslakás tetszeni fog! (képek)

Egy 106 nm-es otthon került ki a megyei ingatlanpiacra. A 104,9 millióért kínált, tágas, modern és világos szépségről a tulajdonosok szuperlatívuszokban beszélnek.

Kemma.hu

Egy 106 nm-es otthon került ki a megyei ingatlanpiacra. A 104,9 millióért kínált, tágas, modern és világos szépségről a tulajdonosok szuperlatívuszokban beszélnek.

Forrás: ingatlanbazár.hu

“[...] Tatabánya újonnan épült Gerecse lakóparkjában, eladásra kínáljuk, ezt a páratlan minőségű és felszereltségű, minden extra igényre kialakított, dizájnjában és praktikus megoldásaiban átgondolt, családi ház méretekkel rendelkező penthouse lakást.

Meghirdetett lakásunk 106 m2 lakóterülettel rendelkezik, melyben amerikaikonyhás-nappali-étkező, valamint 2,5 szoba, fürdőszoba, kamra és külön mellékhelyiség található. Ezt már csak a 64 m2-es, kizárólagos használatú terasszal, valamint az innen elénk táruló, páratlan kilátással tudjuk fokozni.

Egy finom reggeli, egy baráti grillezés, megnyugtató pihenés egy jó könyv társaságában a friss levegőn, vagy éppen gyermekünket engedjük ki motorozni, nyáron pedig pancsolni a medencében. A lakás minden négyzetmétere átgondolt, az összes bútorzat ide tervezett, ami nem csak a kényelmét szolgálja, de kellő pakolási lehetőséget is biztosít egy 5 tagú család számára. [...]

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában