Fejlesztés

2021.10.21. 21:20

20 millióból felújított sportöltözőt kaptak a focisták Csémen

A 14 milliós TAO támogatáshoz, 6 milliót tett hozzá az önkormányzat.

K. D.

A 14 milliós TAO támogatáshoz, 6 milliót tett hozzá az önkormányzat.

Forrás: 24 Óra

Átadták az új sportöltözőt Csémen. A beruházás mintegy 20 millió forintból valósult meg. A korábbi öltöző elavult, nem felelt meg a mai elvárásoknak, ezért vált fontossá a megújítása.

A fejlesztésre 14 millió forintos tao­támogatás adott lehetőséget, amit az önkormányzat további 6 millió forinttal egészített ki. Dián Erzsébet polgármester az átadón elmondta, az itt élők számára fontos a sport, amely a fiatalok számára is összetartó erő.

Khéner László, a Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatója arról számolt be, lényeges, hogy a kistelepülések sportélete ugyancsak fejlődjön. Szabó Csabát, a helyi egyesület vezetőjét is kiemelte szakmai munkáját dicsérve.

Popovics György, az MLSZ megyei társadalmi elnökségi tagja az eseményen azt hangsúlyozta, hogy Csémen komoly tradíciója van a labdarúgásnak, három utánpótláscsapatuk is van. Czunyiné dr. Bertalan Judit ország­gyűlési képviselő pedig azt emelte ki, hogy Csém az utóbbi időszakban sok támogatást kapott, amelynek köszönhetően több épület megszépülhetett, de további terveik is vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában