felajánlás

2021.08.23. 21:00

Hajóról csodálták a bazilikát

Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselőjének, illetve a Mahart PassNave Személyhajózási Kft.-nek a közös felajánlásaként a minap kórházakban, valamint szociális intézményben dolgozók és családtagjaik hajózhattak a Dunakanyar egy szakaszán.

Walczer Patrik

Ahogy július 31-én, az előző alkalomkor, úgy most is a beszállás előtt üdvözölte az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az érdeklődőket. Bár igazi strandidő volt, ennek ellenére több kisgyermekes család is vízre szállt és felejthetetlen élményekben lehetett részük. A jármű a Szalma Csárda közelében található kikötőből indulva előbb a folyás­iránnyal szemben, Tát irányába indult el, majd a Palkovics Pad magasságában fordult vissza.

Természetesen a legtöbben akkor vették elő a fényképezőgépeiket és a mobiltelefonjaikat, amikor a hajó elhaladt a Mária Valéria híd alatt, de a távcsövek sem maradtak otthon. A résztvevők végül elégedetten, mosolyogva intettek búcsút a kapitánynak, a személyzetnek és a kikötőnek, hiszen gyönyörű időben csodálhatták meg a bazilikát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában