ingatlanbazár

2021.08.21. 11:28

A hét ingatlana: hobbit-házat Várgesztesre, most!

Csodás vidéken bukkantunk a most következő, eladásra szánt telekre és rajta álló hétvégi házra. Mi kihasználnánk az adottásgokat, és a jó ideje létező, népszerű, energiahatékony Hobbit-házak irányába mennénk el az új tulajdonosok helyében. És ön?

Kemma.hu

Mi kihasználnánk az adottásgokat, és a jó ideje létező, népszerű, energiahatékony hobbit-házak irányába mennénk el az új tulajdonosok helyében. És te?

„A Forrás Home Ingatlaniroda kínálatából megvételre kínáljuk Várgesztes külterületi részén található, KERT, SZŐLŐ besorolású mezőgazdasági területet, hétvégi házzal, szőlővel és gyümölcsössel. A várgesztesi külterületi telek területe 1809 m2 , hossza 115 méter, szélessége 16 méter. Övezeti besorolása: MK jelölésű, Mezőgazdasági kertes terület.Beépítési paraméterei: megengedett beépíthetősége felszínen: 2%, azaz 36 m2kialakítható legkisebb terület: 1000 m2Megengedett legnagyobb építménymagasság: 3,5 mA telek saját villanyórával rendelkezikA telek Tatabányától 12 km-re, Várgesztestől 1,5 km-re fekszik, melyhez személyautóval is járható földút vezet. A telken két különálló épület helyezkedik el. Jó klímájú ásott borospincéjében a megtermelt borunk folyton fogyasztásra alkalmas hőmérsékleten érlelődhet. Külön helyezkedik el egy téglaépület, melyben egy kis közös konyha/nappali illetve két külön bejáratú szoba található. A vízellátás saját ásott kútról biztosított. [...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában