döntő

2021.06.22. 12:00

Édes siker Komáromban: helyi finomság is esélyes az Év Fagylaltja címre

Sztaracsek Ádám komáromi cukrász ismét remekelt, mangós fagylaltja esélyes, hogy az idei legjobb legyen.

Kemma.hu

Ismét döntőbe jutott két tortájával a komáromi cukrász, Sztaracsek Ádám a Magyarország Tortája versenyen. Két éve már győzött a Komáromi kisleánnyal.

Forrás: Beküldött

Sztaracsek Ádám, a Jánoska Cukrászda cukrásza a hétfői székesfehérvári régiós döntőben második helyezést ért el Arany mangó nevű, karamellizált fehércsokis mangó fagyijával, így döntős az Év Fagylaltja Versenyen – számol be a helyi sikerről a város " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldala. A végső megmérettetés július 5-én lesz.

Sztaracsek Ádám neve már igen ismerős lehet olvasóink, főleg a cukrászremekek kedvelői körében, hiszen Komáromi kisleány fantázianevű finomságával 2018-ban elnyerte az ország tortája címet, Tétényi áfonyás mandulatortája tavaly a harmadik lett, és idén két alkotásával is versenyez a megtisztelő címért – csak hogy néhányat említsünk az eddigi sikerekből.

Emellett a pandémia idején Győrfy Pál névre keresztelt tortájával vitt egy kis vidámságot – és édes ízt – a járványteres időszakba, emellett zsűritagként is részt vesz a cukrászvilág és -versenyek életében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában