elismerés

2021.06.27. 13:03

Az oroszlányi cég 20 ezer dolláros adománya sok gyermeken fog segíteni

A BorgWarner Oroszlány Kft. elismerést vehetett át a biztonságos munkavégzés miatt. A díjátadón 20 ezer dolláros felajánlást is bejelentettek.

M. K.

Forrás: BorgWarner

A napokban a Borg­Warner Oroszlány Kft. immár 8. alkalommal vehette át a CEO Safety Excellence Awardot, amely a vállalaton belüli elismerése a kimagasló munkabiztonságnak. A díjat az a telephely érheti el, ahol egyrészt rendelkeznek a nagyon szigorú munkahelyi egészségvédelemre és biztonságra vonatkozó ISO 45001-es szabvánnyal, valamint ledolgoznak egymillió munkaórát baleset nélkül, illetve a legutolsó munkabaleset óta legalább egy év újabb nélkül.

Fotó: BorgWarner

Ha mindhárom feltétel teljesül, akkor lehet elnyerni a díjat. A BorgWarner Oroszlány Kft.-nek ez januárban sikerült, a díjátadót a múlt héten tartották. A díjat a vállalat elnök-vezérigazgatója, Frederic Lissalde úr adta át Bogár Attila ügyvezető igazgatónak azzal az üzenettel, hogy a munkabiztonság nemcsak a kultúránk, hanem a mindennapjaink része is. Ennek révén egészségesen jövünk és egészségesen távozunk egy olyan munkahelyről, ahol a biztonság az elsődleges. Jelen volt a turbó üzletág elnöke, Joe Fadool úr is, aki reményét fejezte ki, hogy jövőre a 9. díját­adón is jelen lehet.

A díj egyértelműen a dolgozók hozzáállásának köszönhető. Hagyományosan ilyenkor a vállalat közös ünnepléssel, valamint ajándékkal kedveskedik valamennyi dolgozójának. Az idén ez egy bluetooth-os hangszóró volt. Az is hagyomány, hogy ügyelnek-figyelnek a közösségek támogatására, a rászorulók megsegítésére. A díj átadását követően a BorgWarner Oroszlány Kft. tízezer-tízezer dollár összegű felajánlást nyújtott át a magyarországi S.O.S Gyermekfalvak, illetve a Benedek Iskola Gyermekeiért Közalapítvány képviselőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában