tájékoztatás

2021.04.16. 10:22

Újranyit a T-Szol központi ügyfélszolgálata Tatabányán

Hétfőtől személyesen is intézhetik ügyeiket a T-Szol felhasználói. A központi ügyfélszolgálati iroda látogatásához fontos járványügyi szabályokat kell betartani.

Kemma.hu

Egyszerűbb lett az ügyintézés a T-szolnál

A T-Szol Zrt. közleményben tájékoztatta felhasználóit, hogy a koronavírus miatt ideiglenesen bezárt központi ügyfélszolgálati iroda április 19-én hétfőn, óvintézkedések és korlátozások bevezetésével újranyit.

Mint írják, az ügyfélszolgálat ügyfélszolgálat személyes látogatása az újranyitást követően kizárólag előzetes időpontfoglalással lehetséges. A foglalásra online a szolgáltató honlapján, vagy telefonon a 34/600-700-as számon van mód. Arra kérnek minden felhasználót, hogy az ügyfélszolgálat látogatása helyett, ha lehetséges, akkor továbbra is a nem személyes ügyintézési formát válasszák.

Hangsúlyozzák, hogy az ügyfélszolgálat látogatói számára a szájmaszk használata kötelező. A várakozóteret és a gyereksarkot lezárták, az ügyfélszolgálat területén csak az éppen ügyet intézők tartózkodhatnak, ezért megkérnek minden ügyfelet, hogy a bejárata előtt várakozzanak.

Az ügyintézők a megszokott nyitvatartási időben állnak rendelkezésre:

Hétfő: 7 – 19 óráig

Kedd: 8 – 14 óráig

Szerda: 9 – 17 óráig

Csütörtök: 10 – 17 óráig

Péntek: 8 – 12 óráig

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában