Fordulat: mégis lesz labor és röntgen Tatán, sőt, egy szakrendelés is marad

Újabb információk láttak napvilágot arról, hogy március 10-től mi lesz, illetve nem lesz a tatai szakrendelőben

Kemma.hu

Újabb információk láttak napvilágot arról, hogy március 10-től mi lesz, illetve nem lesz a tatai szakrendelőben

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Szűr Annamária

Újabb részletek láttak napvilágot arról, hogy mi lesz a tatai szakrendelővel, illetve szakrendelőben azután, hogy március 10-től átirányítják a szakorvosokat a tatabányai Szent Borbála Kórházba, mert ott olyan sok lett a koronavírusos beteg. A Kemma.hu mind a tatai mind a tatabányai intézményekben azt az információt kapta telefonos érdeklődésére kedd reggel (és ezzel együtt a hozzánk eljutott hírek szerint a vizsgálataik miatt érdeklődő egyéb környékbeliek is), hogy sem labor, sem röntgen nem lesz a tatai, Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórházban és Rendelőintézetben, ahogy szakrendelések sem.

Kedd délután " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Tata Facebook-oldalán azonban arról számoltak be, hogy mégis marad a labor és a röntgen, sőt, a pszichiátriai szakrendelés is Tatán, a szokott helyen. Mint az önkormányzat írta, egyeztettek a Szent Borbála vezetésével, és így tudták meg, hogy a zárlat nem érinti az említett területeket. A pszichiátriai szakrendelésre a betegek továbbra is a 34/586-729-es telefonszámon kérhetnek időpontot, a röntgen elérhetőségei: 34/487-897 és 487-155/222-es mellék.

Az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet weboldalán megjelentek szerint a betegellátással kapcsolatban további információkat a 34/515-488-as telefonszámon kaphatnak az érdeklődők. Ez a szám egyébként a tatabányai kórházban csörög.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában