váltás

2021.02.17. 20:16

Lemondott az ÉDV Zrt. vezérigazgatója

Az Északdunántúli Vízmű Zrt.-t (ÉDV Zrt.) Lőrinc Ákos megbízott vezérigazgató irányítja február 18-ától – adott ki tájékoztatást a társaság szerdán.

Kemma.hu/MTI

Forrás: edv.hu

A közlemény szerint Székely Ferenc Géza vezérigazgató február 8-án benyújtotta lemondását. Székely Ferenc Géza 2015-től dolgozott az ÉDV Zrt.-nél, 2017 júniusa óta látta el a vezérigazgatói feladatokat.

Mint írták, a megbízott igazgató, Lőrinc Ákos több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, 2001 és 2017 között minőségügyi vezető, majd stratégiai igazgató volt az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt.-nél (ÉRV Zrt.), 2017 óta pedig az ÉRV Zrt. vezérigazgatója.

A közleményben hangsúlyozták: a biztonságos üzemeltetés fenntartása mellett a Nemzeti Vízművek Zrt. tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó, tatabányai székhelyű Északdunántúli Vízmű Zrt.-nek a jövőben is az a legfontosabb célja, hogy ügyfeleinek kiváló minőségű víziközmű-szolgáltatást biztosítson.

A társaság honlapján található információk szerint Komárom-Esztergom, Fejér és Pest megyében, 84 településen 310 ezer fogyasztónak biztosítják az ivóvízellátást és 72 településen mintegy 285 ezer ember veszi igénybe a szennyvízszolgáltatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában