Exatlon

2021.01.05. 11:29

Hirtelen halálba küldték a villámgyors tatabányai taxisofőrt – nagyot küzdött Ricsi

Balogh Ricsi óriásit játszott az Exatlon legutóbbi futamán, amiért csapattársai, a Kihívók is nagyon hálásak a tatabányai fiúnak.

Kemma.hu

Balogh Ricsi megnyerte a hirtelen halált

Forrás: Balogh Richárd/Facebook

Nem kezdett jól a Kihívók csapata az Exatlon legutóbbi játéknapján, nagyon elhúztak a Bajnokok. Balogh Ricsi 5-1-nél lépett először pályára, és ebből se lett szépítés, veszített Szarka Ákossal szemben.

A Kihívók pár fordulóval később magukra találtak, Ricsinek pedig 6-5-ös Bajnok-vezetésnél adatott meg az esély, hogy egyenlítsem, de Bors Mátéval szemben is alulmaradt.

8-6-as állásnál aztán újra ő futott, és bár nagy volt a lelki teher, hogy ha elbukik, a Bajnokok mindössze egy pontra lesznek a győzelemtől, Ricsi jól viselte nyomást, és ezúttal megnyerte a futamot.

A játékos a küzdelem utána arról beszélt a csapattársainak, hogy úgy érezte, bizonyítania kell, hogy számíthatnak rá, ezért mindenképp meg akarta szerezni a pontot. Nos, a bizalom annyira megmaradt, hogy végül, 9-9-re kihozott állás után őt és Buzás Dórit küldték a hirtelen halálba a pirosak ellen.

Óriási volt az öröm, amikor a Kihívók legyőzték a piros duót, Szabó Franciskát és Somhegyi Krisztiánt, így visszaköltözhettek a villába. Egyúttal a csütörtöki végjátékra – ahol eldől, hogy melyik csapatnak kell majd párbajba küldeni két játékosát –, is megszerezték az előnyt a kékek, mégpedig azt, hogy a pirosak -1 pontról indulnak.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ricsi visszatérve a villába komoly kérdést tett fel szobatársának és barátjának, Pálfi Gergőnek, ami a csapat jövőjére is hatással lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában