útinform

2020.12.28. 08:24

Útnak indultok? Itt vannak az aktuális hétfői korlátozások a megye útjain!

Komárom-Esztergom megye számos közútján számíthatnak az autósok útszűkületre, esetleges korlátozásokra. Íme a részletek.

Kemma.hu

Az elmúlt napokban sok helyen megjelentek az útjavító brigádok az M1-es Tatabánya és Budapest közti szakaszán

Fotó: Mazán

Az Útinform legfrissebb tájékoztatása szerint az M1-esen, a Zsámbéki pihenőben átépítik a benzinkutat. A pihenő mindkét oldalon nyitva van, de tankolni nem lehet, és a mosdót sem lehet használni. Helyette a Sasfészek-tó pihenőhely, vagy az Óbarok pihenő használható. Szintén a sztrádán, Kisigmánd és Mocsa között , a Budapest felé vezető oldalon december 28-án kátyúznak. A munkálatok mintegy 20 kilométer hosszan zajlik.

A 10-es főúton tönn helyen is korlátozások vannak. A főút dorogi szakaszán szalagkorlátot építenek, emiatt mindkét irányban részlegesen foglaltak a sávok. December 28-án hétfőn is zajlik a „Tisztítsuk meg az országot” szemétszedési program, amelyen belül a Magyar Közút munkatársai az országos közutak mentén is az eldobált és szétszórt szemetet szedik össze. Napközben lassan haladó munkagépekre, útszűkületre, esetenként sávlezárásra számíthatnak az autósok többek között a 10-es főúton Süttő és Almásfüzitő között. Szintén a 10-esen Neszmélyen, a Fő utcában korábban eltörött egy víznyomócső. Emiatt a 69-es kilométernél félpályás korlátozás van érvényben.

Az 1-es főúton Tatabányánál, a Tarjáni úti kereszteződést jelzőlámpás csomóponttá alakítják át, emiatt útszűkületre készüljenek az autósok. A Bajnát Máriahalommal összekötő úton, Epöl nyugati határában csőtörés miatt, a 2-es kilométernél félpályás lezárást vezettek be. Kocs és Nagyigmánd között berendezéseket javítanak, emiatt forgalomkorlátozásra számíthatnak az arra közlekedők.

Komárom-Esztergom megye útjain korlátozásokkal indult a hétfő (Fotó: Útinform)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában