támogatás

2020.11.01. 16:51

Soltész Miklós Tatán jelentette be, hogy kiírták a 2021-es kulturális pályázatokat

Kétszázezer és másfél millió forint közötti összeg igényelhető kulturális és nemzetiségi kezdeményezésekre 2021-ben, jelentette be Soltész Miklós államtitkár.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

November 1-én Tatán, a felújított Kálvária-szoborcsoport felavatása és újraszentelése alkalmával jelentette be Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár, hogy kiírták a 2021-es kulturális pályázatokat. A nemzetiségi törekvések megvalósítását támogató ötszáz milliós keretből kétszázezer és másfél millió forint közötti összeg igényelhető.

Az ünnepségen részt vett Michl József, Tata polgármestere, Dr. Schmidtmayer Richárd, a Tatai Német Nemzetiségi Önkormányzat elnökhelyettese, Havassy Bálint plébános, Rigó Balázs alpolgármester, dr. Horváth József jegyző, a Tatai Önkormányzati Képviselő Testület, valamint a Tatai Német Nemzetiségi Önkormányzat tagjai, és Szűcs László, a szoborcsoport restaurátora.

A teljes ünnepély a Kemma.hu felvételén tekinthető meg " target="_blank" rel="noopener noreferrer">ITT.

További részletek hamarosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában