világhír

2020.11.01. 06:59

Esztergom is bemutatkozik az MTV EMA 2020 online show-ban

Kiderült, hogy Magyarország ikonikus helyszínei közé Esztergom is bekerült a november 8-i MTV EMA 2020 online show-ban.

Kemma.hu/MTI

Kiderült, hogy Magyarország ikonikus helyszínei közé Esztergom is bekerült a november 8-i MTV EMA 2020 online show-ban.

Forrás: Shutterstock/Montázs

Fotó: 237056778062102

Budapest mellett Veszprém és Esztergom is bemutatkozik az MTV EMA 2020 online showban – jelentette be Szentkirályi Alexandra szombaton a Magyar Turisztikai Ügynökség " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-oldalán. A kormányszóvivő elmondta, hogy a vidéki helyszínek mellett a főváros két pontjáról is bejelentkezik majd a műsor, így az MTV díjátadó valamennyi követője megismerheti a Budapest panorámáját és a Széchenyi fürdőt, ahol David Guetta, a világhírű DJ és producer zenél majd. Így az is egyértelműen kiderült, miért is pózolt az esztergomi bazilikával Palvin Barbara szupermodell, aki a show egyik házigazdája lesz.

Szentkirályi Alexandra hangsúlyozta: a zenei esemény páratlan turisztikai reklámot jelent Magyarországnak. Az eseményhez kapcsolódó televíziós és online megjelenésekben 180 ország egymilliárd nézője ismerheti meg az ország híres helyszíneit.

A monstre díjátadó kapcsán készült videóban – amelyben mások mellett megszólal Navracsics Tibor, a Veszprém-Balaton 2023 Kulturális Fővárosáért felelős kormánybiztosa, Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója és Hernádi Ádám, Esztergom polgármestere – elhangzott, november 8-án, vasárnap a régióban elsőként, Londonnal együtt Magyarország lesz az egyik helyszíne a világ legnagyobb és legnézettebb könnyűzenei díjátadójának, az MTV EMA-nek.

Az adás során a nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt és megismerhetik Magyarország emblematikus helyszíneit.

A showműsor alatt a világhírű magyar szupermodell, Palvin Barbara vezetésével elsőként Európa 2023-as kulturális fővárosát, Veszprémet, a királynék városát láthatják a nézők, a másik vidéki helyszínen pedig a Dunakanyart és annak fővárosát, Esztergomot tekinthetik meg az érdeklődők.

– Óriási lehetőség előtt állunk, hogy hazánkat, Budapestet a világ még jobban megismerje – idézte a Magyar Turisztikai Ügynökség Guller Zoltánt, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatóját az újabb bejelentést követően.

Ne hagyja ki Palvin Barbi bazilikás fotóit se!

 

" data-show-text="true" data-width="">

">Ráadásul Barbi nemcsak lélegzetelállítóan gyönyörű, de még a bazilikához is öltözött! 😍 We Love Esztergom Palvin Barbara Official Site

Nézd meg te is a szuper képeket most! 👇

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában