Elmarad a Déva Gála Tatabányán, de megvásárolt jegyeinkkel segíthetünk

A járványügyi helyzetre való tekintettel a november 21-re tervezett Déva Gála elmarad, amelyről a Tatabányai Bányász Táncegyüttes adott tájékoztatást.

Kemma.hu

November 16-án rendezték meg a 17. Déva Gálát. Böjte Csaba megköszönte a tatabányaiak összefogását, segítségét. 20191116_Tatabánya,Jászai Mari Színház_fotó:Zantleitner Ingrid_Komárom-Esztergom Megyei 24 Óra

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A Jászai Mari Színház közösségi oldalán osztotta meg a Tatabányai Bányász Táncegyüttes " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közleményét, mely arról tájékoztatja a nézőket és támogatókat, hogy az idei év során a 18. Déva Gála elmarad.

Mint közleményükben írják, a gálát november 21-én rendezték volna meg, azonban a járványügyi helyzetre való tekintettel idén elmarad. Kiemelik, hogy az előre megvásárolt jegyeket visszaválthatják a vásárlás helyszínén egészen december 1-ig, melyhez csupán a jegyeket kell felmutatni. Hozzáteszik, hogy azoknak a jegyeknek az árát, melyeket nem váltanak vissza, azt a Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára továbbítják. A gála szervezői bíznak benne, hogy jövőre már meg tudják rendezni és tartani az eseményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában