verseny

2020.10.29. 06:18

Tatabányán a kutyusok is halloweeni jelmezekbe bújtak (fotók)

A tatabányai kutyaiskola tulajdonosa, Ördög István halloweeni kutyás jelmezversenyt rendezett, ahol a résztvevők értékes nyereményeket kaptak.

Szász Dalma Kitti

A rossz idő ellenére is megrendezték az első, hagyományteremtő szándékú halloweeni kutyás jelmezversenyt a megyeszékhelyen. Az esemény kivitelezője és megálmodója Ördög István, a tatabányai kutyaiskola tulajdonosa volt.

Az esemény főtámogatója professzionális tápokat ajánlott fel a nyerteseknek, több mint százezer forint értékben. Az időjárás miatt ugyan a vártnál kevesebben voltak, de a hangulat ennek ellenére felejthetetlen volt. A vetélkedőn megadott feladatok voltak, melyekre a kutyaiskola tagjai előre fel tudtak készülni, így egyenlő esélyekkel indulhattak a versenyen. Tanászi Szandra nemzetközi Dog Dancing bíró tag állította össze a feladatokat, majd pontozással bírálta azokat. Ezt követően rangsorolták a jelmezeket és adták át a díjakat.

A rendezvényt tovább színesítette a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület bemutatója, melyen a felszereléseiket is kipróbálhatták az érdeklődök. Emellett lehetőséget kaptak munkájuk bemutatására, valamint adománydobozuk kihelyezésére is, mellyel a csapatuknak gyűjthettek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában