Hazafelé

2020.10.18. 07:00

Minden tatai szíve ellágyul a helyi kötődésű banda új videóklipjétől

Megjelent a 25. Peron Music Tehetségkutató nyertesének, a Quaknak az új klipje, amelyben a fiatalok szeretett városa, Tata ismert helyei tűnnek fel.

R.V.

Forrás: Beküldött

A helyi származású fiatalokból – Lőrincz Álmos énekesből, Barta Egon gitárosból, Német Ákos basszusgitárosból, valamint Asztalos Róbert Dániel dobosból és Németh Ákos producerből – álló fiúbanda Hazafelé címmel adta ki legújabb lemezét, melyben szeretett városuk, Tata, számos, sokak által ismert szeglete tűnik fel.

A videót Szekeres Péter szerkesztette, a drónfelvételeket, melyben egyebek mellett a Kossuth tér és az Öreg-tó is feltűnik, Tapolcai Martin készítette. A fiúk a versenyen is előadták a szívüknek kedves dalt, amiről aztán a szakmai zsűrinek elárulták: családtagjaik vokálja is hallható benne.

– Ez egy igazi hazatalálós dal, olyan érzéseket fogalmaztunk meg benne, amiket az otthonunk iránt érzünk. Ajánljuk mindenkinek, aki érzett már honvágyat és mindenkinek, aki ugyanúgy, mint mi: szereti Tatát – árulta el az énekes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában