veszély

2020.10.17. 15:50

Gigantikus darázsfészket találtak egy dadi ház falában (Fotók)

Óriási darázsfészek okozott riadalmat egy dadi háznál, ahol a falba fészkelték be magukat az állatok. A hatalmas, öt részes fészket szakemberek távolították el.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Fotó: Magyar Attila

Gyakori és veszélyes jelenség, hogy egyes darázsfajok befészkelnek lakóépületek falazatába, vagy a mennyezet fölé. Hasonló eset történt egyik olvasónk, Magyar Attila házában Dadon, ahol szintén a falban találtak otthonra a darazsak.

Attila a portálunknak elmondta, hogy arra lettek figyelmesek, hogy a darazsak folyamatosan repkednek be a falon. A látvány pedig döbbenetes volt, a fal egy hatalmas, öt részes óriási darázsfészket rejtett magában. Fontos, hogy ilyenkor nem szabad meggondolatlanul cselekedni és felidegesíteni az állatokat. Érdemes szakembert hívni, hogy felmérjék a helyzet súlyosságát, ahogy azt Attila is tette.

A kiérkező szakemberek speciális spray-val befújták az óriási fészket, majd egy óra leforgása alatt eltávolították, tudtuk meg a házigazdától.

Címkék#darázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában