Tábor

2020.09.05. 17:29

Érdekes programok várták a bokodi színjátszós tábor résztvevőit

Dallos Zoltán a színészmesterség fortélyait mutatta meg a gyerekeknek, míg Gévay Máriával táncolhattak, Kontráné Halmi Helgával és Gordos Erikával pedig érdekes és kreatív foglalkozásokon vehettek részt.

W. Zs.

A gyerekek betekinthettek a réteskészítés rejtelmeibe is

Forrás: Beküldött

A várakozásnak megfelelően az idén is nagyon népszerűek voltak a napközis színjátszós táborok programjai, melyek a KaDarka Társulat jóvoltából jöhettek létre. A számos jelentkezőnek köszönhetően megduplázták az időtartamot és kétszer egy hetes turnust szerveztek. Egyrészt a gyermekek bepillantást nyerhettek a réteskészítés rejtelmeibe a Bokodi Tájháznál.

Az Ürgehegyi lovas udvarban lovagolhattak és lovas kocsizhattak, Oroszlányban pedig megismerkedtek a televíziózás műfajaival. Tekézhettek az Oroszlányi Sportban Karácsony Lászlóval, meglátogathatták az Oroszlányi Bányászati Múzeumot, ahol a kisvasút óriási móka volt mindenki számára. A hetet előadás zárta, melyet minden érdeklődő megtekinthetett a bokodi színházteremben. Egész héten lelkesen készültek prózával, dalokkal, táncokkal.

A gyerekek betekinthettek a réteskészítés rejtelmeibe is (Fotó: Beküldött)

Dallos Zoltán a színészmesterség csínját-bínját mutatta be nekik, Gévay Máriával táncolhattak, Kontráné Halmi Helga és Gordos Erika pedig érdekes és kreatív foglalkozásokat tartott a gyerekeknek. Mint megtudtuk, a program a művelődési ház, az önkormányzat, a Bányász Klub Közösségi és Rendezvényház, valamint a Bányász Klub Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. A KaDarKölykök középiskolás színjátszósai is segítettek ahol csak tudtak, nagyon lelkesen és sokszor szabadidejüket sem kímélve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában