Lóverseny

2020.08.25. 16:54

Overdose dióspusztai tenyésztésű utódja nyert az Agrárminisztérium versenyén

Overdose utódja, az ötéves sárga mén Cirfandli nyerte vasárnap az 1600 méteres Agrárminisztérium díja – Buccaneer díjat.

Kemma.hu

Forrás: Czunyiné dr. Bertalan Judit/Facebook

A bábolnai, dióspusztai tenyésztésű, ötéves sárga mén, Cirfandli nyerte vasárnap az 1600 méteres Agrárminisztérium díja – Buccaneer díjat. Az Overdose apaságú Cirfandli Stanislav Georgiev idomár-lovassal a nyergében szerezte meg a győzelmet.

Cirfandli, a nyertes ló (Fotó: Czunyiné dr. Bertalan Judit/Facebook)

Stanislav Georgiev így nyilatkozott a verseny előtt: – Sokáig nem volt biztos, hogy Cirfandli starthoz fog állni, de jól érzi magát és sikerült kipihennie az Orosházi Díjat. A megszokott munkáival készült, idősebb, tapasztalt lóról van szó, nem igényel semmi újat, a frissen tartás volt a cél. Legnagyobb ellenfelének a hároméves Charlie Firpo-t tartom, Cirfandlit az első két hely valamelyikére várom – olvasható a Kincsem Park oldalán. Cirfandli nem okozott csalódást és az első helyen zárta a versenyt, ahogy az azt megelőző két futamát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában