kemény csata volt

2020.07.30. 11:19

Egy kiegészítéssel elfogadták Tatabánya 2019-es zárszámadását

Harmadik nekifutásra elfogadták Tatabánya 2019-es közgyűlését, amelyet Schmidt Csaba Fidesz-KDNP frakcióvezető kiegészítő határozati javaslatával egészítettek ki.

Kemma.hu

Harmadik nekifutásra elfogadták Tatabánya 2019-es közgyűlését, amelyet Schmidt Csaba Fidesz-KDNP frakcióvezető kiegészítő határozati javaslatával.

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Szász Dalma Kitti

Július 30-án egy hónapon belül harmadjára futott neki a 2019-es zárszámadás elfogadásának a tatabányai közgyűlés. Ez törvénysértő állapot volt egyébként, mert korábban a határidőig nem sikerült lezárni az előző évet pénzügyi szempontból. Egy hosszabb szünet és az intézményi maradványösszegek elemzése után végül 17 igennel és Boda Bánk László, a Mi Hazánk politikusának tartózkodásával fogadták el a zárszámadást.

Schmidt Csaba (FIDESZ-KDNP) frakcióvezető előbb forintra és létesítményre pontosan leosztva javasolta elosztani a bő 99 millió forintos 2019-es intézményi maradványösszeget, majd egy bővebb szünet után azt az újabb kiegészítő határozati javaslatot tette, hogy a közgyűlés nyilvánítsa ki: az ominózus pénzt az intézmények között, azokkal egyeztetve osszák el, és erre az idei költségvetés következő módosításánál tegyen javaslatot erre. Ez utóbbi és 17 igennel és egy tartózkodással ment át a közgyűlésen.

További részletek hamarosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában