koronavírus

2020.05.20. 06:21

Nyergesen élelmiszercsomaggal segítik a rászoruló időseket

Az önkormányzat egyszeri támogatásként tartós élelmiszercsomaggal segíti a nyergesi lakcímmel rendelkező, hetvenedik életévét betöltött lakosokat.

F. K.

Forrás: Beküldött

A koronavírus okozta járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel, az önkormányzat egyszeri támogatásként tartós élelmiszerekből összeállított csomaggal segíti a támogatást kérőket.

Feltétel a nyergesújfalui lakcím, az életvitelszerű városi lét és az idei esztendő végéig betölthető 70. életév. A csomagot május 29-ig írásban lehet igényelni. Az ehhez szükséges, sokszorosítható nyomtatvány megjelenik a település havilapjában, illetve letölthető az Egy kis Nyerges internetes felületről. A kérelmeket a városháza titkárságára, hivatali időn kívül a polgármesteri hivatal postaládájába, továbbá a házi gondozókhoz lehet eljuttatni.

Az élelmiszercsomagot az otthonukban vehetik át az érintettek június 3-án vagy 4-én 8–16 óra között, illetve június 5-én várják őket, vagy akit meghatalmaztak, a városházán. A kórházi kezelés alatt állókkal egyeztetnek egy későbbi időpontot. Más támogatási formákról a városi honlapról és a polgármesteri hivatal közigazgatási osztályától lehet értesülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában